Aanbieding!

Teami Blends – Restore

29,99

Uit balans? Te veel op je bordje de laatste tijd? Je bent niet alleen! Ontworpen om je te helpen ontspannen en ontstressen, ondersteunt Teami Restore de natuurlijke balans in lichaam en geest.We hebben 3 superherstellende ingrediënten gemengd voor een dagelijks gevoel van stabiliteit, rust en gemak – Calcium, Magnesium en Vitamine C.

Uitverkocht

Beschrijving

VOORDELEN:

✨Geweldige aanvulling op uw bedtijdroutine *
✨Ondersteunt een gezond magnesium- en calciumgehalte *
✨Magnesium helpt spieren en zenuwen naar behoren te functioneren *
✨Bevordert rust en ontspanning *
✨Ondersteunt evenwicht tussen lichaam en geest *
✨Versterkt gevoelens van kalmte en sereniteit *
✨Word gereset en opgefrist wakker*

Magnesium en calcium zijn fundamentele voedingsstoffen die met elkaar in balans moeten zijn, zodat je je dagelijks goed kunt voelen. Veel volwassenen consumeren echter niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Tekorten aan calcium en magnesium komen vaak voor bij volwassenen en de beste manier om dit te bepalen is door een bloedtest te doen.

Een geweldige manier om uw calcium- en magnesiuminname te verhogen, is door het voedsel dat we eten en door natuurlijke suppletie. Teami Restore is een ontspannend, heerlijk smakend supplement met een goede bron van magnesium en calcium.

* Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten.

🌱VEGAN | Niet GMO | GLUTENVRIJ | ZUIVELVRIJ | SOJA VRIJ| GEEN KUNSTMATIGE SUIKERS

INGREDIËNTEN
Vitamine C (als L-ascorbinezuur)
Calcium (als calciumgluconaat)
Magnesium (als magnesiumcarbonaat)
Overige ingrediënten: citroenzuur, natuurlijk sinaasappelsaparoma, natuurlijke stevia, gemberwortelextract, kurkumawortelextract.

HOE TE GEBRUIKEN
Drink voor het slapengaan of wanneer je op de pauzeknop moet drukken om te ontstressen.

Doe 2 theelepels Teami Restore in een kopje of glas. Voeg kokend water toe en roer met een lepel tot het poeder volledig is opgelost.