Manicure & Pedicure

Home

Manicure – Pedicure

Manicure

 

Wist je dat men vaak kijkt naar hoe iemand zijn handen verzorgd?

Onze handen hebben soms net even wat extra nodig. Handen zeggen veel over jou!

Hebben jouw handen wat extra aandacht nodig i.v.m nagelriemen en of velletjes?Bij CorpoCare kan je terecht voor vele verschillende behandelingen. Je kan er voor kiezen om alleen nagels te laten behandelen, maar je kan ook voor kiezen een intensieve manicure.Bij alle behandelingen is het onze zorg dat jouw handen ontspannen, weer stralen en er een tijdje tegen aan kunnen.

Pedicure

 

Hebben jouw voeten wat extra aandacht nodig i.v.m nagelriemen, velletjes of eelt?

 

Onze voeten zijn vaak ondergeschoven lichaamsdeel en hebben ook de nodige verzorging nodig. Sommige meer dan andere, dat hangt er vanaf wat je er zelf aan doet. Toch is het fijn als er een professioneel er af en toe naar kijkt en grondig onder handen word genomen.

Je kunt er voor kiezen om alleen nagels te laten behandelen, maar je kunt ook voor kiezen een full pedicure waar alles aangepakt wordt. Nagels, nagelriemen, eelt en scrub+massage.

Ingegroeide nagels of meer aandacht voor eelt nodig? Dan is de wellness intensive pedicure is voor jou!

Bij alle behandelingen zorgen wij ervoor dat jij met mooie voeten de deur uit gaat en er weer een tijdje tegenaan kan!

Nagellak of Gellak? 

 

Bij CorpoCare werken we met met twee soorten producten van hoge kwaliteit. Kunt u niet kiezen?

Dan geef wij u natuurlijk een passend advies!

Gellak staat bekend om de zeer lange houdbaarheid van minstens 14 dagen en de UV lamp waaronder de lak moet drogen. Door deze unieke UV lamp hard de lak uit en is het vrijwel meteen droog. Door de verschillende lagen lak die aangebracht worden is deze goed bestand tegen dagelijks gebruik en beschermd en verstevigd het de eigen nagels. Door de flexibilteit in de lak breekt deze niet snel af op de nagels. Hypoallergeen!

Tegenwoordig gaat de voorkeur bij een manicure of pedicure vaker uit naar gellak.

CorpoCare Manucure tafel