Boticario-BodyLotion-productphoto-NativaSPA2-CorpoCare

O Boticário

 

CorpoCare is een officiële partner van o Boticário, de grootste Braziliaanse beautymerk wereldwijd.

O Boticario’s producten zijn geheel dierproefvrij, vegan en vaak geparfumeerd met de meest exotische geuren. De lijn bestaat uit rijke hydraterende lichaamsoliën, lotions, gezicht crèmes, haarshampoo, conditioner en make-up lijn.

Boticario pictures-models and products-CorpoCare

Het begon allemaal in 1977 in Curitiba, in het zuiden van Brazilië; de farmaceut Miguel Krigsner begon een eigen apotheek genaamd ‘O Boticario’, waar hij zelfgemaakte middelen verkocht op basis van natuurlijke ingrediënten. O Boticario betekent ook namelijk ‘de natuurlijke drogist’. Zo creëerde hij een voorliefde voor cosmetica, parfum, huid- en haarverzorgingsmiddelen die zorgvuldig vervaardigd zijn met Braziliaanse bloemen, fruit en kruiden zonder gebruik te maken van dierproeven. Zo werd Miguel Krigsner bekend vanwege zijn crèmes met collageen en shampoo met zeewier, die uitzonderlijk lekker roken. In de volksmond, werden zijn producten zelfs aangeprezen als ‘het geheim achter de schoonheid van de Braziliaanse vrouw’.

Cuidesebem-Boticario-CorpoCare
Boticario-NativaSPA-Pitaya-Lotion-CorpoCare

Ruim veertig jaar later, is O Boticário uitgegroeid tot één van de meest bekende Braziliaanse merken wereldwijd. Met verkopen van meer dan 300 miljoen producten per jaar, is het een vast begrip geworden als het gaat om persoonlijke verzorging. Het is ook niet voor niets dat O Boticário meerdere malen is verkozen als meest geliefde Braziliaanse merk. Daarnaast gaat het bij O Boticário ook om inclusiviteit en diversiteit: het was één van de eerste merken die zich openlijk uitsprak voor de LGBT community en aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen zoals huiselijk geweld. Een merk die niet alleen geeft om zijn verzorgingsproducten, maar ook om de samenleving!

 

O Boticario kenmerkt zichzelf als een merk die zich continu innoveert; met meer dan 178 producten voor huid en haarverzorging, is er voor ieder huid- en haartype wel wat wils! CorpoCare heeft persoonlijk een selectie gemaakt van de meest populaire en kenmerkende bodylotions, body oliën, haarshampoos, haarconditioners, haarmaskers en foundations.

Overzicht van O Boticário Producten: