Home

Gezichtsbehandelingen Basis – Man of Vrouw

Gezichtsbehandelingen Basis – Man of Vrouw

Geschikt voor: De basisbehandelingen zijn complete gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen zijn geschikt om als eerste behandeling te boeken ook als onderhoudsbehandeling of ontspanning. Mocht je dieper op huidverbetering in willen gaan kunnen we na deze behandeling adviseren op gespecialiseerdere behandelingen.

Bestaat uit: Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, serum, dagcrème.

Keuze uit: Mesoestetic / Teami / Piura

Mesoestetic
Mesoestetic is een toonaangevend merk op het gebied van medische cosmetica die een breed scala aan gespecialiseerde en zeer effectieve producten aanbiedt. Bevat topkwaliteitsproducten die voldoen aan strikte kwaliteits- en veiligheidscontroles waarvan de resultaten wetenschappelijk zijn bewezen.

De producten bevatten hoge concentraties actieve bestanddelen die heel goed met elkaar samenwerken om zo het mooiste resultaat te behalen.

Mesoestetic Facial CorpoCare

Teami
Teami is een Amerikaanse vegan skincare merk dat gebruik maakt van hoogwaardige natuurlijke werkstoffen. De huidverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en zijn geschikt voor ieder huidtype:

-Parabenen vrij
-Sulfaat vrij
-Alcohol vrij
-Dierproef vrij
-Gluten vrij
-Propyleenglycol vrij

Teami CorpoCare

Piura
Piura is een gebalanceerde natuurcosmetica lijn. Het zorgt voor balans en ondersteunt het zelf genezend vermogen van de huid.

Piura Skincare biedt een breed scala aan hoogwaardige producten voor huidverzorging (-herstel en -verbetering). Alle werkzame stoffen zijn 100% natuurlijk. Natuurlijke ingrediënten zoals planten, vruchten, bloemen en kruiden die in Zuid-Amerika volop groeien en al eeuwenlang gebruikt worden voor huid en gezondheid.

Piura-CorpoCare
Piura-CorpoCare

Piura korte reiniging:

Geschikt voor: De Piura korte reiniging is puur gericht op het reinigen en verwijderen van onzuiverheden, ideaal als je geen behoefte hebt in een lange behandeling maar graag gedaan wilt hebben wat nodig is.

Bestaat uit: oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, dagcrème