Massages

 

Een moment van pure verwennerij voor lichaam én geest.

 

CorpoCare biedt verschillende massages aan die afgestemd zijn op de wensen en behoeftes van elke klant: van diepe bindweefsel massages die gericht zijn op het losmaken van opgehoopte spanningen, ontspannende full body massages tot cupping behandelingen die bedoelt zijn om afvalstoffen en cellulitis af te voeren.

Al onze behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd door onze professionals met onze geselecteerde oliën en producten.

Bindweefsel massages

 

Naarmate de tijd verstrekt, veroudert onze huid. Vanwege de afname van collageen en elastine in onze bindweefsel, verliest onze huid zijn doorbloeding, conditie en elasticiteit. Dit zorgt op ten duur voor een gerimpelde, slappe huid die bovendien vaak pijn doet vanwege onderhuidse verklevingen. Er zijn verschillende methodes die dit verouderingsproces tegen gaat, zoals de bindweefsel massage. Zelfs de Grieken en Egyptenaren zwoeren bij deze techniek! Door de huid hardhandig te kneden en te masseren, word de aanmaak van collageen en de doorstroming gestimuleerd, wat je huid steviger en flexibeler maakt en ook zou cellulitis en rimpels door de behandeling verminderen. Voor het beste resultaat, raden wij een kuur aan van 10 behandelingen. Benieuwd? Maak nu een afspraak of kom gerust bij ons langs voor meer informatie.

Ontspannende massages

 

Je rug, nek en schouders kunnen voelbaar lijden onder stress, een langdurige (zit)houding of een verkeerde beweging. Ook komen vermoeide en/of pijnlijke benen en voeten vaak voor na langdurig staan. Gun je lichaam de mogelijkheid om daadwerkelijk uit te rusten en te herstellen van alle inspanningen en één van onze ontspannende massages. Onze professionele medewerkers weten precies hoe ze deze knopen zorgvuldig en zachtaardig kunnen verwijderen en u volledig laten ontspannen.

Cupping

 

Cupping is een van oorsprong Oosterse massage methode die vele voordelen kent en inmiddels al is ontdekt door menig celebrities en atleten. Deze massage methode bestaat uit een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van siliconen cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Dit zorgt voor een intensieve massage die effect heeft diep in je spieren. Het resultaat? Betere doorbloeding, verminderde pijnlijke blokkades in de spieren en verminderde striae. Anders dan het techniek doet vermoeden, is deze methode niet pijnlijk en ontzettend aangenaam. Kom het zelf uitproberen en maak een afspraak via de website of bel gerust naar 035-750 54 44.