Teami Tea-Blends – voedt je lichaam van binnenuit!

Één van de makkelijkste manieren om de juiste voedingstoffen in te nemen, is door ze op te drinken met een thee! De biologische gedroogde bladeren en bloemen hebben verscheidene voordelen voor je lichaam en huid. Zo heb je de Colon-thee dat afvalstoffen helpt afdrijven, Detox-thee dat voor een metabolisme boost zorgt en honger stillend effect heeft, of de blauwe Butterfly-thee propvol met antioxidanten. Er zijn meer dan 10 verschillende soorten theeën, elk met unieke biologische en met de hand geplukte ingrediënten, om jou het beste aan te bieden.  En met één druk op de knop, levert CorpoCare jouw favoriete Teami thee bij jou thuis. 

 

Lees hieronder meer informatie over onze meest verkochte theeën, waarom ze zo goed zijn en de lijst met de hoofdingrediënten.

Skinny Tea – de perfecte partner om je te helpen bij het afvallen!

Begin je dag met een natuurlijke energie-boost*! Onze Skinny Tea Blend bestaat uit een geweldige mix kruiden en theeën om je de hele dag door natuurlijke energie te leveren, zonder dat je je springerig of zenuwachtig voelt. Je kan je kop koffie vervangen en tegelijkertijd de energie behouden die je nodig hebt! Uiteraard gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

 

Hoofd ingrediënten:

 • Yerba Mate: met fantastische voedingsvoordelen en diens schone, plantaardige cafeïne!
 • Oolong Groene Thee: Gunstig voor de stofwisseling
 • Jiaogulan: een superkruid! Deze thee werkt als een adaptogeen om je lichaam in balans te houden van stressoren buitenaf

Colon Tea – voor een gelukkige en gezonde darmstelsel!

Giftige stoffen komen overal om ons heen voor: in bewerkte voedingsmiddelen, koolzuurhoudende dranken, vervuiling en vrije radicalen waaraan we dagelijks worden blootgesteld. Een volledig natuurlijke reiniging is een geweldige manier om je darmen de liefde, aandacht en detox te geven die het verdient!

Traditioneel worden colontheereinigingen gebruikt omdat ze zacht, eenvoudig en 100% volledig natuurlijk zijn. Onze colonreiniging werkt het beste als het ’s avonds word ingenomen. Ook is Colon ons best verkochte thee om uw lichaam het herstel te geven dat het nodig heeft! *

 

Hoofd ingrediënten:

 • Rabarberwortel: een natuurlijke plant om te helpen bij de spijsvertering, we hebben rabarberwortel toegevoegd aan onze reinigingsmix omdat het zacht is voor de maag*
 • Meidoornbes-extract: meidoornbessenextract helpt je darmen te beschermen van binnenuit *.
 • Lotusblad: de krachtige lotusplant wordt al eeuwenlang in Oost- en Zuidoost-Azië gebruikt vanwege de vele voordelen!

Butterfly Tea – Magische kleur-veranderende thee vol met antioxidanten

Teami Butterfly is een antioxidant en cafeïnevrije kruidenthee met oneindige gezondheidsvoordelen! Afkomstig uit Azië, wordt deze prachtige natuurlijk kobaltblauwe thee al eeuwenlang gebruikt om het algehele welzijn en vitaliteit te vergroten. Vanwege de hoge hoeveelheid antioxidanten in deze kruidenmix, staat het ook bekend als “the beauty tea” vanwege zijn anti-aging eigenschappen!

Kleur veranderende eigenschappen: Deze heerlijke thee is blauw van kleur, maar door het toevoegen van citroen (of een andere citrusvrucht) verandert de kleur in paars! Probeer honing toe te voegen om het licht roze te zien worden. Wees creatief en maak thuis je eigen veelkleurige drankjes, bijvoorbeeld een gezonde limonade, slushy, cocktail of zelfs ijsthee! Je kunt deze felgekleurde thee zelfs toevoegen aan eten als een volledig natuurlijke voedingskleurstof (zoals rijst, pannenkoeken, smoothie-kommen, enz.)

 

Hoofd ingredienten:

 • Vlindererwt thee, ook bekend als Kittelbloem of Blue flower tea.
 • Jasmijn Thee
 • Stevia

Nursing Tea – heerlijke mix voor moeders die borstvoeding geven!

Teami Nursing is een lichte, heerlijke mix voor moeders die borstvoeding geven! Deze borstvoeding thee kan de melkaanvoer en de melkstroom ondersteunen met kruiden die galactagoguën worden genoemd.

 

We raden 1-3 kopjes Teami Nursing per dag aan. Het lichaam van elke vrouw is uniek; Sommige moeders merken na een paar dagen een verhoogde melkproductie op.

* Gebruik deze melange niet als u zwanger bent

 

Hoofd ingrediënten:

 • Venkelzaad: Natuurlijke kruid dat bekend staat voor het stimuleren van de melkproductie,
 • Fenegriek: Beschikt over vitamines die belangrijk zijn voor het verrijken van de moedermelk,
 • Frambozenblad: Bevat ijzer, calcium, magnesium en potassium.