o Boticário NativaSPA Hydraterende bodylotion Açaí 400ml

24,99

  • 100% dierproefvrij
  • vegan

Uitverkocht

Beschrijving

Hydrateer je lichaam met de voedingsstoffen van de acai bes en voel je huid verzachten en meer leven krijgen. En allemaal met het heerlijke aroma van dit exotische fruit. Neem een moment van je dag om voor jezelf te zorgen en verspreid de beste gevoelens over je hele lichaam. Met Nativa SPA hydraterende lotions, voel je je huid vernieuwd met de energie die rechtstreeks uit de natuur komt.Bevochtig je lichaam met de acaibes-voedingsstoffen en voel je huid zacht worden en tot leven komen, een heerlijk aroma van dit exotische fruit.

O Boticário werd opgericht in 1977 als een klein drogisterij in Brazilië. Vandaag is het bedrijf ‘s werelds grootste cosmetica en parfumerie franchising netwerk. O Boticário producten bestaan uit: lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, zonneproducten, make-up, deodorant, zeep en shampoo.

Amazone planten zoals açaí, cupuaçu, cera, guarana, cashewnoten, passiebloem, algen en plantenextracten, behoren tot de actieve ingrediënten in producten van het merk.

Alle producten zijn vervaardigd uit natuurlijke producten zoals fruit en planten. vegan producten zijn producten waarbij geen dieren gebruikt zijn tijdens de vervaardiging van het product. Dit omvat zowel ingrediënten als hulpstoffen en het gebruik van dieren op welke manier dan ook.

100% dierproefvrij en vegan.