S-Stopper Strictly Pure Cosmetic

10,99

Strictly Pure S-stopper met argaanolie is een product dat u helpt om de schimmel op de nagels/voeten tegen te gaan. Deze is NIET geschikt voor diabetici, bij diacetici kan je gebruik maken van de pure s-stopper met argaan! De producten van strictly pure zijn natuurlijke producten. Er wordt hier alleen gebruik gemaakt van zuivere ingrediënten en lichaamseigen stoffen. Ook wordt er aan het milieu gedacht met de herbruikbare verpakkingen. De werkstoffen in de producten zijn gericht om onze eigen processen in het lichaam te stimuleren. Zodat ons lichaam zelf kan werken aan het herstel.

 

! Voor het BESTE resultaat tegen schimmelnagels gebruik: Dadi oil, s-stopper, s-stopper spray!

Uitverkocht

Artikelnummer: 8717739933043 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Strictly Pure S-stopper

Strictly Pure S-Stopper met argaanolie is een product dat u helpt om de schimmel op de nagels/voeten tegen te gaan. De producten van Strictly Pure zijn natuurlijke producten.  Een schimmel dient om de 12 uur aangevallen te worden, anders wordt het gemakkelijk resistent tegen de tinctuur.

Kinderen onder de 15 jaar en volwassen met een verlaagt immuun systeem, diabetici en zwangere vrouwen die borstvoeding geven mogen niet met tea tree behandeld worden, tea tree is een stof welke door de bloedbaan wordt opgenomen. Daarvoor moet u de S-Stopper mer Argaanolie te gebruiken.

 

Voor het BESTE resultaat tegen schimmelnagels gebruik: 

Eerst de S-Stopper daarna de Dadi oil, de S-Stopper spray dient u te gebruiker iedere keer als uw schoenen aantrekt.

 

Hoe is deze S-stopper te gebruiken?

De S-stopper heeft een kwastje die je kan gebruiken om het product op de nagels aan te brengen. Breng vooral aan bij de randen van de nagels zodat het product ook mooi onder de nagels kan trekken. Breng 2 maal per dag aan op schone, droge voeten. Voor nog beter resultaat raden wij aan de andere S-Stopper producten te gebruiken zoals de S-Stopper spray en ook de Dadi’oil voor het herstel van het nagelbed.

Na het gewenste resultaat raden we aan het product in ieder geval nog 2 maanden te gebruiken.

 

Voor wie is deze S-stopper geschikt?

  • Bij klachten van schimmelnagels

 

Wat lost deze S-stopper voor je op?

  • Tegen gaan van huid/ nagelschimmel

 

Inhoud: 15ml

Andere suggesties…