Teami Butterfly Tea Blend

28,99

Teami Butterfly is een anti-oxidant, cafeïnevrije kruidenthee met oneindige gezondheidsvoordelen!
Vanwege de hoge hoeveelheid anti-oxidanten in deze kruidenmix, staat het ook bekend als “the beauty tea” vanwege zijn anti-aging en verfraaiende eigenschappen!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Teami Butterfly Tea Blend

 

Teami Butterfly is een anti-oxidant, cafeïnevrije kruidenthee met oneindige gezondheidsvoordelen! Afgeleid uit Azië, wordt deze prachtige natuurlijk middernacht-kobaltblauwe thee al eeuwenlang gebruikt om het algehele welzijn en de vitaliteit te vergroten.

Vanwege de hoge hoeveelheid anti-oxidanten in deze kruidenmix, staat het ook bekend als “the beauty tea” vanwege zijn anti-aging en verfraaiende eigenschappen! Als je op zoek bent naar een drankje om de hele dag van te genieten, dat biedt deze thee eindeloze voordelen voor gezondheid / schoonheid van top tot teen, ideaal voor jou!

Kleur veranderende eigenschappen:

Deze heerlijke thee is blauw van kleur, maar het toevoegen van citroen (of een zuur fruit) verandert van kleur in paars! Probeer honing toe te voegen om het licht roze te zien worden! Wees creatief en maak thuis je eigen veelkleurige drankjes! Maak een gezonde limonade, slushy, cocktail of zelfs ijsthee! Je kunt deze felgekleurde thee zelfs toevoegen aan eten als een volledig natuurlijke voedingskleurstof (zoals rijst, pannenkoeken, smoothie-kommen, enz.)

 

Ingredienten:

  • Butterfly pea flower,
  • Jasmine Tea,
  • Stevia

100 gram