O Boticário NativaSPA Conditioner Caviar 300ml

14,99

Conditioner voor beschadigd haar Nativa SPA Caviar herstelt de schade  en hersteld uw haar en maakt uw haar gezond.

Op voorraad

Beschrijving

Met de werking van een van de beste producten herstelt Nativa SPA Caviar Conditioner Hair de schade van de laatste 3 chemische behandelingen met groene kaviaar, zodat je haar extreem hersteld blijft!
De conditioner biedt absoluut herstel voor beschadigd haar met de kracht van groene kaviaar, een voedselrijk zeewier dat voorkomt in de Vietnamese zeeën, en een complex van eiwitten en aminozuren, herstelt de strengen van de diepste schade veroorzaakt door chemische procedures en helpt bij het behoud zijn natuurlijke hydratatie.

O Boticário werd opgericht in 1977 als een klein drogisterij in Brazilië. Vandaag is het bedrijf ‘s werelds grootste cosmetica en parfumerie franchising netwerk. O Boticário producten bestaan uit: lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, zonneproducten, make-up, deodorant, zeep en shampoo.

Amazone planten zoals açaí, cupuaçu, cera, guarana, cashewnoten, passiebloem, algen en plantenextracten, behoren tot de actieve ingrediënten in producten van het merk.

Alle producten zijn vervaardigd uit natuurlijke producten zoals fruit en planten. vegan producten zijn producten waarbij geen dieren gebruikt zijn tijdens de vervaardiging van het product. Dit omvat zowel ingrediënten als hulpstoffen en het gebruik van dieren op welke manier dan ook.

Andere suggesties…