KRX BioHerb 50

44,50

Deze gel is 70% milder dan de KRX Green Sea Peel. Hierdoor is het uitermate geschikt voor thuisgebruik. Voor klanten die geen downtime willen van de Green Sea Peel of voor klanten die de effecten van de Green Sea Peel willen onderhouden.

 

Op voorraad

Beschrijving

KRX BIOHERB 50

Deze gel is 70% milder dan de KRX Green Sea Peel. Hierdoor is het uitermate geschikt voor thuisgebruik. Voor klanten die geen downtime willen van de Green Sea Peel of voor klanten die de effecten van de Green Sea Peel willen onderhouden. Afhankelijk van de dikte van de huid kan de klant deze gel 1 a 2 maal per week gebruiken.

Gebruik:

Niet gebruiken als u overgevoelig bent voor vis, schaaldieren.

Deze crème kan 1 a 2 maal per week worden gebruikt en er is geen/ tot minimale hersteltijd. Het is niet de bedoeling dat deze crème dagelijks wordt gebruikt. Het is ook zeker geen vervanging van de dagcrème. Deze exfoliatie wordt goed getolereerd . Er worden 50.000 gehydrolyseerde Sea Sponge partikels op de huid aangebracht. De huid kan soms licht vervellen maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn.

1: Reinig de huid zoals u gewend bent. Breng Toner aan. Heeft u lichte tot matige acne gebruik dan saline. Gebruik GEEN alcohol om de huid te steriliseren.

2: Breng een hoeveelheid BioHerb 5o aan over het gehele gezicht. Is het gezicht gevoelig of snel geïrriteerd masseer het product dan niet te lang.

3: Gebruik over de BioHerb 50 heen een KRX Masker (KRX home care use OF KRX bio Cellulose masker) Laat dit samen 15 tot 20 minuten op  het gezicht zitten.

4: Verwijder overtollig residu met water.

5: Gebruik de CICA Recovery Cream om de huid te kalmeren.

Roodheid van de huid kan optreden maar verdwijnt na maximaal 24 uur.

 

De huid kan prikkelend aanvoelen. Het kan zijn dat de klant korreltjes op de huid voelt. Als de huid gevoelig is wordt deze gevoeligheid minder zodra de CICA Recovery cream wordt gebruikt. Als de huid vervelt gebruik het product dan maximaal 2 keer per maand.

 

inhoud: 20g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KRX BioHerb 50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *