o Boticário Nativa Spa Bodylotion Zwarte Pruim 400ml

17,99

  • 100% dierproefvrij
  • vegan

Op voorraad

Beschrijving

Boticário Nativa SPA Body lotion Zwarte Pruim is een kenmerk van sensualiteit en intensiteit, een aantrekkelijkheid van zachtheid en aroma die niet onopgemerkt blijven. Verrijkt met gezuiverde Quinoa-druppels, die de collageenproductie verhogen en verlies van huidelasticiteit voorkomen. Het heeft microcapsules en geur die de hele dag doorbreken, zorgen voor een hoge duurzaamheid en het aroma doen herleven. Het is hydratatie voor een altijd geurige huid!

O Boticário werd opgericht in 1977 als een klein drogisterij in Brazilië. Vandaag is het bedrijf ‘s werelds grootste cosmetica en parfumerie franchising netwerk. O Boticário producten bestaan uit: lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, zonneproducten, make-up, deodorant, zeep en shampoo.

Amazone planten zoals açaí, cupuaçu, cera, guarana, cashewnoten, passiebloem, algen en plantenextracten, behoren tot de actieve ingrediënten in producten van het merk.

Alle producten zijn vervaardigd uit natuurlijke producten zoals fruit en planten. vegan producten zijn producten waarbij geen dieren gebruikt zijn tijdens de vervaardiging van het product. Dit omvat zowel ingrediënten als hulpstoffen en het gebruik van dieren op welke manier dan ook.

100% dierproefvrij en vegan.